torstai 6. marraskuuta 2014

01.11.2014 Teerenpeli Horror & Tease Show

Ensiksikin pahoittelut tästä saamattomuudestani kun en ole jaksanut/ei muka ole ollut aikaa päivittää tänne mitään. No olen oikeastikin kiireinen näyttötyön, valmistumisen, töiden ja paljon muun kanssa mutta jostain syystä silti ne hetket kun on ollut aikaa istua koneen ääressä olen käyttänyt toisten siviilisaatioiden tuhoamiseen ja maiden valloitukseen (toisin sanoen pelannut Sid Meier's Civilization V:tä).

       Mutta niin, nörttiystunnustuksista päästään sitten tähän kirjoituksen aiheeseen eli viime viikonloppuna täällä Tampereella järjestettyyn burleski-iltaan. Paikkana oli saa kerran Teerenpeli ja teemana "horror and tease", koska oli halloween. Esiintyjät olivat jälleen kerran aivan upeita ja kyllä se minun oma mahdollinen esiintyminen joskus tulevaisuudessa saa innostusta tällaisista taitajista. Esiintymään oli myös saatu vahvistuksia ulkomailta, tässä lista illan esiintyjistä:

Miss Vampfire (Italy)
Golden Treasure (Germany)
The Ravishing Shangri-La Rubies
Frank Doggenstein
Holy Curves!
Cherry "Turrrbocherry" Dee
Tin Ker Bell
Stella Polaire
Olivia Rouge
 

Golden Treasure (ensimmäinen esitys)
Golden Treasure (toinen esitys)
Itselle eniten mieleen esityksistä jäi Golden Treasure, joka oli aivan hulvaton ja yllätyksiä täynnä. Ensimmäinen hänen esityksistään oli jo upea, joten oletettavaa olisi että toinen esitys ei silloin vetäisi vertoja ensimmäiselle, mutta kyllä vain veti! Harmittaa myös hirmuisesti kun Golden Treasure piti workshopin aiemmin samana päivänä enkä itse päässyt osallistumaan ja osa meidän burleskin alkeiskurssilaisista oli siellä ollut ja kehuivat kovin. Myös Holy Curves! eli Olivia Rouge ja Albine A. Dorable yhdessä vetivät aivan mahtavan shown. Olinkin jo kerran aiemmin nähnyt Stella Polairen shown, jossa hän esiintyi X-Filesin mystisissä tunnelmissa. Kiitokset kaikille esiintyjille, olitte aivan upeita

Kuvassa kaikki illan esiintyjät.
♥ MortuusAmor

1 kommentti: