maanantai 6. lokakuuta 2014

Mitternacht

Olen täällä ihan täpinöissä. Sain viimeinkin postista omat kappaleeni Sopor Aeternuksen uusinta Mitternacht -levyä. Luulin ennakkotilanneeni nämä jo ikuisuus sitten, mutta maksu ei jostain syystä mennytkään perille ja piti tilata nyt uusiksi. Sain tosiaan ihan omaksi nyt tämän levyn sekä vinyylinä että CD:nä. Päätinkin että tästä lähin tilaan kaikki Soporin levyt suoraan sitä mukaan kun niitä ilmestyy, enkä yritä metsästää eBaysta, sillä osa vanhemmista levyistä puuttuu vieläkin ja niitä metsästelen koko ajan.
 
CD + book
CD + book version hand-numbered and signed by Anna Varney Cantodea

CD + kirja -painos on tosiaan pieni kirjanen, jossa on CD mukana, kuvia sekä jokaisen kappaleen sanoitukset. Tämä minun kappaleeni on nro. 1252/1999 ja niin numeron kuin allekirjoituksen on kirjoittanut itse Anna Varney Cantodea. Kirja on tosiaan pienikokoinen ja jos olisin sen pelkästään hankkinut, niin vähän olisi harmittanut.Vinyl cover
Vinyylin mukana tulleen vihkosen sisältöä.

Vinyyli puolestaan on täynnä tavaraa. Ensinnäkin kotelo on erilainen kuin normaalit vinyylipahvit. Kotelo aukeaa tavallaan ylöspäin ja sisäpinnasta löytyikin heti numerointi ja nimikirjoitus, kuten cd:ssäkin. Vinyylini on nro. 126/890 eli näitä on tehty pienempi määrä kuin CD:tä.
     Sisältä löytyi ensimmäisenä vihkonen, josta löytyi kaikki samat kuvat kuin CD-versiostakin. Levyjä oli kaksi kappaletta ja molemmissa toki musiikkia kaksinpuolin. Levyjen suojapapereihin oli painettu biisien sanat. Lisänä vielä (näitä en edes osannut odottaa) kaksi jättikokoista julistetta, joista toisessa kuva Annasta ja toisessa piirros hänestä. Kerrassaan upea paketti ja sai minut hihkumaan ilosta ja onnesta. Tässä vielä levyn biisilista:


Mitternacht
Beautiful
La Prima Vez
Bang Bang
The Boy Has Built A Catacomb
Carnival of Souls
Confessional
Under His Light 
You Cannot Make Him Love You
Into The Night
If You Could Only Read My Mind
It's Just That My Sadness
Under His Light (2)
Miniature 
  
Vinyylipainos kaikkina sisältöineen.

♥ MortuusAmor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti