maanantai 20. lokakuuta 2014

A Piece of Cake

Tällainen pikku sneakpeak postaus viikonlopusta kun vierailin vanhempieni luona ja kaverin kanssa harjoiteltiin sokerimassan käyttöä. Lopputuloksesta tuli sekä hyvänmakuinen että hyvännäköinen, varsinkin kun kumpikaan meistä ei ollut työstänyt sokerimassaa aiemmin.

Just a little sneakpeak post about weekend when I visited my parents and we practised making sugar fondant cakes with my friend. It looked and tasted really good, espesially compared to the fact that neither of us had any experience with sugar fondant.Mitäs olette mieltä lopputuloksesta? Oletko itse tehnyt sokerimassakakkuja?
What do you guys think? Have you made any sugar fondant cakes?

- MortuusAmor

3 kommenttia:

 1. Toi on todella hieno! ^__^ Ja varmasti maistui herkulta nomnom. Itse en kylläkään uskaltaisi räpellellä mitään tuollaisia, koska todennäköisesti se sokerimassalevy(?) lipeisi otteestani lattialle, repeäisi tai sitten meni muuten vaan hermot. :D Hyvin sulta sujunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaveri pelotteli etukäteen että on vaikea käsitellä tuo massa ja tarttuu kiinni alustaan, mutta olikin oikein helppo lopulta. Meiltä vielä puuttui tomusokeri, mutta ei siltikään tarttunut mihinkään :)

   Poista
 2. Jos useammin rupeast käyttämään sokerimassaa ni huomaat tosi rajut erot noissa vaikka olis saman firman tekemää kaikilla kerroilla. Ikävästi kiilsi yks naisenvartalo kakku silleen lähes limaisen näköisenä ku massassa oli nii paljon glukoosia :D oli aika.. herkku

  VastaaPoista