sunnuntai 26. lokakuuta 2014

25.10.2014 Club Bella Morte & Club Underworld: Release The Bats III @ Laterna, Tampere

Eilen otettiin varaslähtö halloweeniin juhlimalla sitä jo viikon etukäteen Laternassa. Laura tuli meille päivällä ja siinä sitten menikin koko iltapäivä meikkejä valmistellessa. Piipahdettiin myös Cybershopissa valokuvauttamassa asumme ja osallistumassa pukukisaan. Saimme myös 5€ lahjakortit suoraan paikanpäältä ja käytin osan lahjakortistani ostamalla ihanat silmämuna -hiuspinnit. Tarvitsin niitä illaksi, koska hiukset tuppasivat tarrautumaan ikävästi (verimössö)naamaani.
      Laternassa oli toki myös pukuäänestys ja asut olivatkin monella todella taidokkaat ja loistavasti ideoidut. Parhaiksi asuiksi äänestettiin kuvassa näkyvä Pinhead, Cthulhun "kätyri" ja Jäädemoni. Lisäksi palkintoja saivat myös paras sarjakuvateemainen asu, gootein asu (jonka myös voitti Pinhead) sekä pari Monster High -tyttöä. Ilta oli oikein viihtyisä ja seura loistavaa, eli kiitos asianomaisille siitä!Sitten illan oma asu - olen jo pitkään halunnut tehdä tämän ja nyt viimeinkin päätin pistää tuumasta toimeksi. Idea on siis erään ruotsalaisen bloggaajan luomuksesta napattu. Valitettavasti illan koko asusta ei tullut otettua kuvaa, mutta tässä nyt kännykästä löytynyt kuva maistiaisiksi.
       Sellaisen huomion tein, että nenän päällä olleet verimössöt valuivat illan aikana alaspäin lämmön vaikutuksesta. No, onneksi pysyivät naamalla kuitenkin!Lisäksi tässä vielä muutama kuva aiemmin tehdyistä harjoitusmeikeistä. Näissä kuvissa tuo maski on vielä viimeistelemätön.

Erilaisia haavakokeiluja parin päivän takaa - liima + paperi sekoituksella sekä Grimasin arpivahalla.

♥ MortuusAmor

5 kommenttia:

 1. Onko yhtään kuvaa siitä miltä kasvot näyttivät maski päällä/paikoillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo unohdinkin laittaa sellaisia kuvia, mutta asia on nyt korjattu.

   Poista
 2. Sun meikki oli kyllä tosi upea, vau! Ja jee, mun perse näkyy vähän ekassa kuvassa Pinheadin takaa ;D

  VastaaPoista
 3. Tämä maskeeraus on tavallaan ihan hemmetin hieno, mutta tavallaan se on ihan hirvittävä! :D Hyvällä tavalla siis, sellainen Halloweeniin sopivan hirvittävä. Eli todella onnistunut on, hurjalta näyttää ja ajatuskin tuollaisesta nahkanaamiosta on aika karmiva. :)

  VastaaPoista