maanantai 29. syyskuuta 2014

27.9.2014 Deathstars @ Klubi, Tampere

Lauantaina Tampereen Klubin valtasi ruotsalainen Deathstars ja tottakai olin itsekin paikalla nauttimassa livemusiikista. Olen kerran aiemmin ollut katsomassa bändiä Tampereen Jäähallissa vuonna 2008. Hyvän keikan vetivät ja ainakin omasta mielestäni Deathstars on vähintään yhtä hyvä ellei parempikin livenä kuin levyltä. Toki itse olisin mieluummin kuunnellut bändin vanhempaa tuotantoa, koska kaksi ensimmäistä levyä Synthetic Generation ja Termination Bliss ovat bändin parhaimpia. Mutta kaiken kaikkiaan nautin keikasta, yleisö oli hyvin mukana ja varsinkin verrattuna tuohon aiempaan Jäähallin keikkaan Klubi on huomattavasti parempi keikkapaikka.  Tässä myös kuvia omasta asusta ja meikistä kyseiseltä illalta. Asiaan kuuluvasti totta kai piti kaivaa koppalakki kaapista ja asusta tuli lopulta (n. 3h laittautumisen ja säheltämisen jälkeen) aika gootikas. 
      Kuvissa näkyy myös tuo minun tämän hetkinen hiusväri, joka tosiaan on vain haalistunut siitä violetista tuollaiseksi siniseksi. Hiusten alle ja latvoihin olen lisännyt Stargazerin UV Green -väriä ja hiusten juuressa on Crazy Colorin Hot Purple -väriä. Itse ainakin tykkään tästä monivärisestä tukastani, vaikka ei se ihan sitä ole mitä alunperin ajattelin (violetti ja vihreä). Tällä merenneito/peikko tukalla mennään siis nyt!


Laittautumistohinassa ei tullut otettua kunnollisia asukuvia, joten itse napatut peilikuvat ovat nyt ainoat tarjolla olevat.

Koppalakki - Irlannista ostettu jostain pikkukojusta
kaulakoru - Carnival Skulls
jakkutakki - second hand
vyötärökorsetti - second hand
hame - Poizen Industries
kengät - T.U.K

 

Olitteko itse kyseisellä keikalla? Mitkä oli omat fiilikset?
 
♥ MortuusAmor

1 kommentti: