maanantai 11. elokuuta 2014

Bye bye blonde!

Kuten otsikko kertoo tänään heitin hyvästit vaaleille hiuksilleni ja vaihdoin ihan uuteen väriin. Varmasti jokaiselle lukijalle on tullut selväksi, että rakastan violettia, vihreää ja mustaa. Kun kerran olen tatuoinutkin itseni noilla väreillä, niin miksi en myös värjäisi hiuksiani tähän väriteemaan sopiviksi. Niinpä siis ostin Lauralta Directions:n "Plum" -hiusvärin ja aloin vaalentaa hiuksiani. 


    Pohjahan minulla jo oli vaalea, kun noin puoli vuotta sitten vaalensin hiukset kirkkaan punaisesta. Nyt sitten ostin saman vaalennusvärin kuin viimeksi ja tein toisen vaalennuksen. 
Ehkä sitä ei olisi ollut pakko tehdä, mutta halusin hyvin vaalean pohjan tulevalle värille. 

Minulla oli myös aiemmin ostettuna Crazy Colorin "Violette" -väri, joten laitoin molempia sävyjä - Directionsia päälle ja CC:tä alle. Se osoittautui hyväksi päätökseksi, sillä CC:n väri jäi enemmänkin turkoosihtavan vihertävän sinertäväksi. 
Directionsin väristä tuli juuri sellainen kuin pitikin ja tästä lähin en kyllä käytä Crazy Colorin värejä enää. Ne sotkevat paljon enemmän ja sävyistä voi näköjään tulla vähän mitä sattuu. Kuitenkin mielestäni sävyt sopivat hyvin yhteen ja tykkään enemmän kun on vähän eri sävyjä hiuksissa. Tässäpä siis kuvamateriaalia teille.

Vaatii hiukan totuttelua itseltäkin, kun on niin paljon tummemmat hiukset nyt kun mitä on pitkään aikaan ollut, mutta lopputulokseen olen kuitenkin onneksi tyytyväinen ja vaihtelu virkistää!

♥ MortuusAmor 

4 kommenttia:

 1. Värjäsin viime syksynä latvat tolla cc:n samaisella sävyllä. Ne oli enemän siniset kuin violetit, tosin pohja ei ollut täysin blondi, joka saattoi vaikuttaa asiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama juttu minulla. Tuosta alimmasta kuvasta näkee tuon värin luonnonvalossa ja on tosiaan enimmäkseen hailakan sininen.

   Poista
 2. Violetti sopii sinulle kyllä oikein hyvin ^__^ Olen itsekin vaihtanut juuri Crazy Colorista Directionsiin, ja eron kyllä huomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse siis käytin myös punaisiin hiuksiin Crazy Coloria ja toimi hyvin, tuli kirkas väri ja sävy juuri sellainen kuin pitikin. Mutta Directionsia kyllä suosittelisin minäkin kaikille tämän kokeilun perusteella.

   Poista