sunnuntai 3. elokuuta 2014

1.8.2014 SYNΛPSI (Live: HoCICo & Unzyme) @ Laterna, Tampere

Viime perjantaina olin katsomassa Hocicoa täällä Tampereella Laternassa. Lämppärinä esiintyi  kotimainen Unzyme, joka tosin ei ollut ihan omaan makuuni, mutta kyllä yleisö näytti nauttivan ja olihan heidänkin musiikkinsa tanssittavaa. Hocico veti hyvin keikan vaikka miinuksena täytyy mainita, että jos ei siinä ihan eturivissä ollut niin ei kyllä bändistä nähnyt vilaustakaan. Tämähän toki oli keikkapaikasta johtuva ongelma, eli bändi veti hyvin energisesti ja sai yleisön mukaan.     Kuitenkin yksi tapaus tuolla keikalla sai minussa taas pintaan tämän saman ärtymyksen ja ihmetyksen, jota koin myös silloin kun enemmän pyörin goottikeikoilla. Nimittäin kuulin ohi mennen jonkun naishenkilön kovaan ääneen kuuluttavan että "eiks toi tajuu et nää on muotibileet!" kun hänen ohitseen kulki henkilö tennarit jalassaan. Tämän kommentin voi varmasti jäättää omaan arvoonsa ja toivottavasti se henkilö, jonka tyyliin tämä kohdistui ei siitä kummemmin loukkaantunut.
    Mutta se asia mikä minua on goottipiireissä ärsyttänyt on se, että vaikka toinen ihminen kuuluisi samaan genreen, kuuntelisi samaa musiikkia ja todennäköisesti te tulisitte todella hyvin keskenänne toimeen, niin silti sinun täytyy kohdella sitä toista kuin halpaa makkaraa... kai tämä sitten on niin muotigenre ja täytyy olla parempi kuin muut. Ja nimenomaan se, että tätä tehdään varsinkin goottipiireissä. 
     Itse liikun pääosin ihan muun "genren" porukoissa, joissa olen huomannut ihan päinvastaisen. Jos olet vaikka keikalla ja siellä on muita saman genren edustajia niin porukka on mukavaa sinulle tai baariin mennessä portsari kehaisee, että "hyvä bändi" viitaten paidassasi lukevaan bändin nimeen. Näissä porukoissa sinua ei arvostella, jos olet samaa porukkaa niin silloin olet samaa porukkaa, omien puolta pidetään ym. Huh, sainpas purettua. Tämä ei siis kohdistu keneenkään tiettyyn henkilöön, yleisesti ihan ilmaisen tämän mitä olen huomannut. 

 

Ja toki keskustelu on tervetullutta ja myös muut mielipiteet asiaan liittyen. Olisi mukava kuulla muiden ajatuksia tällaisesta, oletteko kohdanneet vastaavaa? Ilmeneekö tätä muissakin porukoissa?

 

Loppuun vielä kuvaa tuolta Laternasta (lavalle asti ei tosiaan pahemmin nähnyt takarivistä) sekä omasta asusta ja meikistä. Aivan ihana oli laittaa pitkästä aikaa gogglet päähän ja neon värit naamaan!
Normaali poseeraaminen on hyvin vaikeaa.

♥ MortuusAmor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti