keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

New kittens again!

Tämä on nyt tässä välissä vain pikainen postaus, kun kävin jälleen kerran ottamassa uutta kuvaa ihoon. Nyt vähäksi aikaa nämä kissat saa kuitenkin riittää ja seuraava kuva tulee olemaan jotain muuta kuin kissoja, lupaan. Halusin tosiaan ottaa vielä lisää näitä violetti-vihreitä kissoja noiden kolmen vanhan lisäksi, nyt niitä on siis yhteensä kuusi ja kaikki on erilaisia omine persoonineen. Joten mitäs sitä sen pidempään lätisemään, tässä kuvaa:

     This is just a quick post about my newest tattoos that I took today, just a few hours ago. Now I have enough cats on my skin so next ink will be something else, I promise. I wanted more purple and green kittens on my arm, so now I have six of them altogether and they all look different with their own personalities. Here they are:Kuva on väärinpäin, mutta olkoon // Picture is upside down.

Ja vielä kokokuva kädestä, jotta näkyy näiden uusien paikatkin vähän paremmin. // And one more picture of the whole arm so you can see where these new ones are actually located.Mitäs mieltä olette? Montako tatuointia teiltä löytyy? Vai onko kaikki vasta suunnitteilla?
Itsellä ainakin on jo löytyvien lisäksi tuhat uutta ideaa, kun vain hyvät paikat keksisi kaikille.


♥ MortuusAmor 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti