sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

28.6.2014 Teerenpeli Tease - Midsummer's Dream @ Teerenpeli, Tampere


Eilen lauantaina kävin Teerenpelissä katselemassa jälleen kerran ihania burleski-esityksiä. Tämä taisi olla nyt viides(?) burleski show, jonka olen käynyt katsomassa ja joka kerran kuitenkin näkee myös aivan uusia esityksiä ja esiintyjiä. Tällä kertaa kaikki esitykset olivat ainakin minulle ihan uusia, joten ilta oli todellakin viihdyttävä ja mielenkiintoinen.
    Ensimmäistä kertaa olin nyt Teerenpelissä ja paikasta täytyy sen verran sanoa, että burleski-esityksiin ei ainakaan mikään paras paikka. Lava on todella matalalla, joten kun esiintyjät menivät kyykkyyn tai makuulleen ei heitä edes nähnyt ihmisten ja pöytien takaa. Toki näkyvyyteen vaikutti sekin, että tapahtuma oli loppuunmyyty. Varsinkin siis kuvauksen kannalta tämä asia harmitti, mutta myös ihan katsojan näkökulmasta. Kuvia napsiessani pari takavasemmallani istunutta naista heittivätkin minulle naureskellen ehdotuksen, että voisinko ottaa videokuvaa, jotta hekin näkisivät mitä lavalla tapahtuu. Silti uskon, että kaikki nauttivat esityksistä.
     Tässä sitten vielä niille, jotka eivät paikalle päässeet vähän kuvamaistiaisia millainen meno tapahtumassa oli. Kuvat on valitettavasti ihan pokkarilla yleisön joukosta otettuja, kun järkkärin ostaminen on vähän vaiheessa. Esiintymässä siis olivat:

Bent van der Bleu
Gigi Praline
Willy Waterlily
Bambi von Deerheart & Heinz von Wunderbaum
Flaming Fruitcakes
Olivia Rouge
"Koomikkopappi" Sampsa Simpanen

Gigi Praline
Flaming Fruitcakes
Bent van der Bleu
Bent van der Bleu
Gigi Praline & Willy Waterlily
Gigi Praline & Willy Waterlily

Lopuksi vielä omaa pärstää kyseiseltä illalta, kun tuli kerrankin laittauduttua vähän enemmän kuin normaalisti.

 

♥ MortuusAmor 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti