keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

"Sanatorium Altrosa"

Nyt on pakko taas laittaa tällainen materiapostaus, kun sain ihan unelmapaketin tänään postissa. Musiikista siis olen tuolla aiemminkin kirjoitellut ja esitellyt muutamia bändejä/artisteja, joita arvostan suuresti. Ylitse kaikkien muiden on kuitenkin jumalatar Anna-Varney Cantodea ja bändihän on toki nimeltään Sopor Aeternus & The Ensemble of Shadows.
    Ostin siis eBayn kautta Italiasta Soporin toisiksi uusimman Children of the Corn -levyn vinyylinä. Eikä tämä siis ole pelkkä vinyyli vaan limited edition -painos, jossa on mukana kaksi julistetta, vinyylin suojapaperissa itsensä Anna-Varneyn nimmarit ja käsinnumeroitu 643/693. Lisäksi vielä kaikki on pakattu juuttipussiin, jossa on levyn logo edessä. Tämä saapui Italiasta ja kyllä moneen otteeseen pelotti, että en välttämättä koskaan levyä saa käsiini mutta nopeasti se saapui ja täysin sellaisena kuin luvattukin.

Children of the Corn

Muutama viikko sitten ostin myös Soporin Imhotep -levyn sekä vinyylinä että CD:nä, jälleen kerran eBaysta (tarvitsen varmaan lapsilukon sinne...) Saksasta. Vinyyli on numeroitu 828. Imhotep 12" vinyyli

 Imhotep CD

Esittelen tässä nyt siis koko Sopor -kokoelmani ja kun mennään aikajärjestyksessä uusimmasta hankinnasta vanhimpaan, niin seuraavana tulee lisää erikoispainoksia eli Have You Seen This Ghost? CD boxi. Tämä siis sisältää kovakantisen kirjan sanoitusten sekä sarjakuva-piirrosten kera, CD + DVD. Lisäksi etulehtisessä on tarra, jossa Anna-Varneyn nimikirjoitus sekä numerointi 1705/1999 ja kaikki nämä tuollaisessa laatikossa. Tämän ostin ihan täältä Suomesta nettikirpparin kautta.

Have you seen this ghost?

Sitten huuto.netistä löysin La Chambre d'Echo kirja + CD julkaisun edullisesti ja kävin sen noutamassa itselleni. Kirjassa paljon kuvia sekä sanoitukset.

La Chambre d'Echo

Kerran sattui myös todella hyvä tuuri kun kävin mieheni kanssa tuossa Swamp Music -levykaupassa (siinä mistä saa pääosin uusia levyjä). Löysin sieltä ale-laarista kaksin kappalein The Goat/The Bells Have Stopped Ringing 12" vinyyleitä. Molemmat ostin talteen totta kai. Molemmissa myös numerointi ja nimmarit hopeatussilla. Hintaa näillä oli 10€/kpl.

The Goat/The Bells Have Stopped Ringing

Tässä myös toinen huuto.net löytö: Les Fleurs du Mal CD + vihkonen + pahvikotelo. Tämä oli muistaakseni todella edullinen, ei siis ole mikään erikoispainos, mutta Soporin levyjä aika huonosti täällä Suomessa liikkuu ylipäätään.

Les Fleurs du Mal

Sitten tässä vielä kaikki ihan tavalliset CD -levyt, en enää edes muista mitä kautta olen mitäkin näistä hankkinut kun jo aika monta on. Jonkun satsin taisin ostaa nettikirpparin kautta ja muut sitten löytyneet sieltä täältä ja osa myös eBaysta.


Tavoitteena on hankkia kaikki Soporin levyt joka ikisenä erilaisena painoksena, formaattina ja versiona mitä saatavilla on. Isäni on koko ikänsä kerännyt levyjä, joten tietää mistä tämä minulle tulee :D

P.S. I'm too lazy to translate this in English, sorry.

- MortuusAmor

2 kommenttia:

  1. Hohoo, tuo Have You Seen This Ghost? -boksi! Möin sen sinulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pieni maailma :D Eipä tosin taida Soporilla kovin älyttömän laajaa kuuntelijakuntaa täältä Suomesta löytyä.

      Poista