keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

"This is my town, This is my city, Through my eyes looks so pretty"

Pakko nyt päivittää tätä taas, jotta saan vähän rauhoitettua itseäni keskittämällä kirjoittamiseen. Eli tänään se iski tajuntaan: sunnuntai-iltana ollaan jo Dublinissa, Irlannissa! Varasin matkan jo ajat sitten, joten en ole sitä aiemmin sen koommin miettinyt, mutta nyt kun täytyy aloittaa pakkaaminen se viimein meni jakeluun että kohta lähdetään. Olotilaani kuvailisin nyt paniikin, innostuksen ja sekoamisen välimuotona, kuin pitkästä aikaa olisi palaamassa kotiin.

Eli siis tiedätte kuinka ihmiset kuvailevat syntyneensä väärään ruumiiseen..? Noh, minä synnyin väärään maahan. Olen käynyt jo kahdesti aiemmin Irlannissa (2006 ja 2009) ja nyt sitten viimein saan tuon puolisoni sinne raahattua mukaan, kun hän ei aiemmin ole siellä käynyt. Rakastuin Dubliniin jo ensimmäisellä käynti kerralla ja siksi sinne uudestaan ja uudestaan haluan. Toinen käyntikerta oli vielä ensimmäistä ikimuistoisempi ja olin kauemman aikaakin siellä.

Reissun jälkeen sitten saatte todennäköisesti pitkän postauksen matkakuvien ja -selostuksen kera.
Tässä loppuun vielä vähän kuvia ja musiikkia reissuun liittyen.

I have to write a new post now to calm myself down a bit. So today I finally realized it: on Sunday evening I'll be in Dublin, Ireland. I have booked flights and hotels ages ago so I didn't have to think about it till now because I have to start packing. My feelings now? Something between panic, excitement and going nuts. It's like going home after a very very long time.

You know how people tell they have been born in wrong body or gender.. ? Well I was born in wrong country. I've been to Dublin twice before (2006 and 2009) and finally going back again with my husband. He's has never been there before. I fell in love with Dublin when I first visited there and the second time was even more memorable.

So when I get back to Finland I'll write about the trip and post some pictures too. Here's some music and pictures from my earlier visits to Dublin. Enjoy!


Temple Bar
River Liffey
Dublin in the evening
Howth
Evening lights in Dublin
Grafton Street
Trinity College at sundown


Also here's a picture of my new hair. I got bored with the hairdyes from grocery stores so I went to buy this CrazyColour "Fire" semi-permanent hair color. Loving how it looks in this picture, but actually it's slightly too pinkish to my taste and I would want it more red.- MortuusAmor

2 kommenttia:

  1. Miten helppo paikka dublin on kulkea? Onko miten tasaista siis :) m

    VastaaPoista
  2. Todella helppo kulkea, kaupunkialue on ihan tasaista, ei mäkiä ja mielestäni muutenkin selkeä kaupunki, helppo suunnistaa ja kulkea. Jalkaisin kannattaa ehdottomasti Dublinissa liikkua, toki siellä kulkee myös ratikka ja bussit, joilla sitten pääsee vähän kauempana oleviin nähtävyyksiin kuten eläintarhaan ja Guinness Store Houseen.

    VastaaPoista