keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

"Salaiset ystävät"

Toinen harrastus, josta olen innostunut (lue: koukuttunut) on lahjaringit. Facebookissa siis toimii  tällainen Salainen Ystävä Postitusrinki, jossa on kuukausittain 3-4 eri teemaista rinkiä käynnissä. Ideana on lähettää tuntemattomalle ihmiselle paketti hänen tykkäystensä mukaisesti ja samalla saa itsekin toiselta henkilöltä lahjan omien tykkäysten mukaan.

Itse olen ollut ryhmässä mukana ihan alusta asti ja joka kuussa osallistun ainakin yhteen rinkiin, riippuen siitä millaisia teemoja on tarjolla. Joka kuukausi siis on aina yleisrinki, jossa on sallittu kaikenlaiset toiveet. Lisäksi on aina teemarinki, jonka aihe vaihtuu joka kuukausi. On ollut esimerkiksi alakulttuuri-, leivonta & kokkaus-, lastenvaate-, erotiikka- ja retroteemoja. Näissä lahjanarvon pitää olla aina 10€ + postit, toki saa olla kalliimpikin. Melkein joka kuukausi pyörii myös yksi arvorinki, jossa siis summana on 25€ + postikulut, näihin osallistumisen ehtona on useampi aiempi rinki suoritettuna kiitettävästi, jotta huijauksilta vältyttäisiin.

Toivelistoissa apuna voi käyttää myös Pinterest -sivustoa, johon voi luoda kansioita aiheittain. Tämä helpottaa huomattavasti lahjan hankkimista ystävälle ja antaa hyvän yleiskuvan toisen tyylistä.
Jos haluatte käydä kurkkimassa lisää lahjakuvia tai minun toivelistoja, niin tässä linkki Pinterest -tiliini:  http://pinterest.com/mortuusamor/

En ole edes laskenut kuinka monta rinkiä on takana itsellä, mutta veikkaisin että n. 15 kappaletta ja olen saanut mitä ihanimpia lahjoja. Tietenkään joka kerran ei aina voi lahja ihan nappiin osua, mutta onneksi on aina löytynyt edes jotain paketista mille on käyttöä. Tässä vielä muutamia kuvia hienoimmista lahjoista, joita olen saanut.

Alakulttuuri -teeman lahja

Elokuun 2012 yleisrinki lahjus, tämä koko paketti oli itsetehty korttia myöten!

Joulukuun 2012 yleisrinki

Marraskuun 2012 yleisrinki

Kesäkuun 2013 yleisrinki: rakastuin tuohon suihkuverhoon välittömästi ja tuo kuva onkin meidän kylppäristä, jossa verho on somistamassa ja kauhistuttamassa.

- MortuusAmor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti