torstai 18. heinäkuuta 2013

My treasures

Olen nyt viime aikoina koittanut vauhdilla saada tuota toista blogiani kirjoiteltua, joten tämä on jäänyt vähemmälle, mutta korjataanpas asia nyt.  Ajattelin, että tällä kertaa voisin kaivaa teille esille kaikki aarteet, mitä olen kotiani koristamaan haalinut. Tähän en ota mukaan keräilemiäni figuureita, koska Tim Burtonin elokuviin liittyvistä figuureista on toinen blogi täällä: http://mytimburtoncollection.blogspot.fi/ ja muista figuureista teen joskus tulevaisuudessa postauksen tähän blogiin. Joten nyt esittelen sellaisia tavaroita, jotka olen useimmiten löytänyt kirppareilta ja jotka ovat juuri minun tyyliini ja persoonaani sopivia. 

I'm been so busy lately writing my other blog that I haven't had time to update this one. I thought about showing you all the treasures I have collected to decorate my home. I won't show you my Tim Burton collection since you can find it here: http://mytimburtoncollection.blogspot.fi/ and I'll show you my other collections later in this blog, so you have to wait a bit for those. So this time I will show you stuff that I've found mostly from flea market or second hand. These are my treasures and fit really well to my personality and style.

Ensimmäiseksi minun rakkaat pienet karvakaverit ♥ Eli Skelanimals Timmy -hämähäkkipehmo, jonka sain lahjaksi Salainen Ystävä -ryhmän lahjaringistä. Mukana oli vielä ihana runo hämähäkeistä ja siis lahjan lähettäjä oli ollut kyllä todella kekseliäs kun lähetti tämän, koska pelkään oikeasti hirveän paljon hämähäkkejä, mutta tätä ei voi millään kyllä pelätä. Timmy on niin suloinen! 
Lisää karvaisia lapsukaisia löytyy kissojen muodossa. Emily the Strange -sarjaan kuuluvat Miles ja Nee Chee -pehmot. Milesin olen ostanut monia vuosia sitten Edinburghista, Skotlannista ja Nee Cheen olen ostanut eBayn kautta joitakin vuosia sitten, koska tarvitsihan Miles tyttökaverin ;)
Nämä on suurimman osan ajasta makuuhuoneen ikkunalaudalla kurkkimassa, mutta silloin kun mieheni on yötä poissa kotoa otan nämä viereeni.

Skelanimals Timmy -plushie spider which I got as present last winter.
Nee Chee & Miles (Emily the Strange -series). Nee Chee is bought via eBay and I bought Miles while visiting Edinburgh, Scotland.
Tämä seuraava löytyi muutama viikko sitten Jonnan kirpparilta Lielahdesta. Eli ihana harmaa Voodoo Hammastikku-ukko. Kuvassa on käynyt hammastikkukato, mutta ihana ukkeli kerrassaan ja hintaakaan ei ollut kuin 3€ ja oli siis ihan käyttämätön. 

This next one was found few weeks ago from a flea market. He's lovely Voodoo Doll for toothpicks. At the moment toothpicks are almost gone, but he's absolutely wonderfully adorable, cost only 3€ and was unused in package.


Pinterest-sivustolla satuin törmäämään kuvaan, jossa oli kirjottuna "Please don't make me poison your food" -teksti ja muutama pääkallo alla, tausta oli musta ja teksti sekä kallot valkoisia. Tämä oli mielestäni niin hauska idea, että halusin taulun itsellenikin. Pääkallot, saati sitten kirjontatyöt eivät kuitenkaan oikein istu tyyliini, joten tein tästä oman versioni. Kehykset on kirpparilta löydetty 2€ hintaan ja kuvan tein itse kuvankäsittelyllä ja tulostin paperille. Taulu ei ole vielä päässyt keittiöön asti, koska sopivaa paikkaa ei löydy mutta nyt se nököttää tässä tietokoneen vieressä. Tunnistatte varmaan tuon kisun? ;)

I found a picture at Pinterest with this text and couple skulls on it. Well, skulls are not my thing so I made my own version of it because I really loved the idea. Frames are from flea market and I edited the picture myself and then printed it on paper. It hasn't found it's place in the kitchen yet, but now it's here next to the computer. Do you recognize this smiling cat? ;)

Tämä oli kirppislöytö Radiokirpparilta, maksoi muistaakseni pari euroa. Pidän näistä naamiaismaskeista todella paljon ja muutenkin kaikista teatraalisista asusteista. Tämä tosin on ihan vain koristeena eteisen peilin reunassa. Haluaisin oikeastaan kerätä myös näitä maskeja, koitan aina katsella jos kauniita yksilöitä sattuisi vastaan halvalla.

I found this from flea market too, paid couples euros for it as I remember. I love all the theatrical accessories, though this is only a decoration next to a mirror. I would love to collect more of these and I'm always looking for beautiful ones with cheap price.

Tämän muffinirasian sain myös lahjaksi Salainen Ystävä lahjaringeistä melkein vuosi sitten. Merkiltään se on Lisbeth Dahl, joka ei kyllä sano minulle yhtään mitään, mutta kaunis rasia on ja juuri minun värinen. Jos joku ei siis vielä ole blogin ulkoasustakaan huomannut, niin lempivärini ovat musta, vihreä ja violetti. Joskus mukaan mahtuu myös vaaleanpunaista (ei pinkkiä!). Rasian sisältä löytyy tällä hetkellä ponnareita, koitan aina kerätä kaikki tähän kun tuo puolisko viljelee niitä ympäri asuntoa, eikä niitä ikinä muuten löydy.

I got this cute cupcake box as present almost a year ago. I love it and the colour is just right for me. If you haven't noticed yet my favourite colours are black, purple and green with a small pinch of baby pink. At the moment the box is full of hairbands. I'll try to keep them all in this box, but my husband has a bad habit leaving them all around the apartment.

Siinäpä nyt vähän minun aarteita, tulevaisuudessa varmaan kaivelen teille myös vaatekaappini sisältöä nähtäville ja varmaan lisää näitä sisustusjuttujakin :)

So there was some of my "treasures". In the future I will probably show you also what I have in my wardrobe - all the lovely clothes and accessories I have. So keep checking for next posts!

- MortuusAmor

1 kommentti: